Την ανησυχία του για την έλλειψη ρυθμού εξέφρασε ο Τζένσον Μπάτον, μετά το απογοητευτικό αποτέλεσμα στο γκραν πρι της Ισπανίας. Ο πιλότος της McLaren εκκίνησε από την 10η θέση στην πίστα της Καταλονίας, τονίζοντας πως η απόδοση του μονοθεσίου του θα πρέπει να ελεγχθεί από την ομάδα.

«Το γκραν πρι της Ισπανίας ήταν δύσκολο. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να καταλάβουμε είναι γιατί δεν είχα ρυθμό είτε έτρεχα με πολύ, είτε με λίγο φορτίο καυσίμου. Ακόμη και αν οι κατατακτήριες δοκιμές δεν ήταν καλές για μένα, κατάφερα να πάρω βαθμούς στον αγώνα, ωστόσο δεν μπορούσα να προσέξω τα ελαστικά μου και δεν είχα ρυθμό. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε.

«Ο Λιούις έκανε εκπληκτική δουλειά στις κατατακτήριες δοκιμές και στον αγώνα μπορείς να πεις ότι ήταν πολύ καλός, με την όγδοη θέση που τερμάτισε. Για μένα ήταν το χειρότερο σαββατοκύριακο. Ο ταχύτερος γύρος μου στον αγώνα ήταν κατά 2.6 δεύτερα πιο αργός από τον πιο γρήγορο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνέβη αυτό», συμπλήρωσε ο Βρετανός πιλότος.

Ο Βρετανός πιλότος βρίσκεται στην έκτη θέση του πρωταθλήματος, απέχοντας 16 βαθμούς από τους συγκάτοικους της κορυφής, Σεμπάστιαν Φέτελ και Φερνάντο Αλόνσο.

Πηγή: sport-fm.gr