Η απογοήτευση είναι δεδομένη, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν μένει εκεί και ήδη στρέφει την προσοχή του στους τελικούς της Α1. «Υπάρχει επόμενη μέρα για μας», δήλωσε στο www.sport-fm.gr ο Στράτος Περπέρογλου. «Έχει απομείνει το πρωτάθλημα και θέλουμε να κλείσει καλά η σεζόν», πρόσθεσε ο διεθνής φόργουορντ.

Ερωτηθείς αν υπάρχει οργή στις τάξεις της ομάδας για τη διαιτησία, απάντησε: «Δεν υπάρχει οργή. Εμείς δώσαμε τον αγώνα μας, παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα ήμασταν στη διεκδίκηση της νίκης, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα υπάρχει πικρία, αλλά για μας υπάρχει επόμενη μέρα κι έχουμε έναν ακόμη στόχο μπροστά μας, που είναι οι τελικοί της Α1».

Όσο για το αν η ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα επηρεάσει ψυχολογικά τον Παναθηναϊκό ή θα τον ατσαλώσει εν όψει τελικών της Α1, είπε: «Πιστεύω πως μέσα από αυτή την αποτυχία θα πάρουμε δύναμη. Έχουμε υψηλό κίνητρο, το πρωτάθλημα είναι ο τελευταίος στόχος που έχει απομείνει για μας και θέλουμε να κλείσουμε καλά τη σεζόν».

Ο Παναθηναϊκός καλείται να «σπάσει» την έδρα του Ολυμπιακού αν θέλει να κατακτήσει τον τίτλο. Στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις που είχε πάρει τον τίτλο με μειονέκτημα έδρας, είχε κάνει το break στον πρώτο αγώνα της σειράς. «Εμείς θέλουμε να πάμε στο ΣΕΦ και να πάρουμε τουλάχιστον μία νίκη. Αν αυτή έρθει στο πρώτο, το τρίτο ή το πέμπτο παιχνίδι, δεν έχει σημασία. Αν είναι στο πρώτο, την ερχόμενη Πέμπτη, θα είναι για μας ευχής έργον», ανέφερε.

Πηγή: sport-fm.gr