Το θέμα του επιθετικού χειρίζεται αποκλειστικά στον Παναθηναϊκό ο Κάρλος Φρέιτας, ο οποίος κρατά δύο άσους στο μανίκι του.

Τα ονόματα που ακούγονται για την επίθεση του «τριφυλλιού» αυξάνονται καθημερινά, ωστόσο φέρεται πως οι μεγάλοι στόχοι κρατούνται καλά κρυμμένοι από τους ανθρώπους της ομάδας. Αυτό που διαρρέει είναι ότι πρόκειται για εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και με τους δύο και μέχρι το τέλος της εβδομάδας ίσως βγουν κάποια στοιχεία στο προσκήνιο. Το θέμα έχει αναλάβει ο Κάρλος Φρέιτας, ο οποίος προσπαθεί να αποσπάσει τη θετική απάντηση ενός από τους δύο στόχους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» κρατά ενήμερο τον Νίκο Νιόπλια για τις όποιες εξελίξεις. Άλλωστε, ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε από τον συνεργάτη του, ο παίκτης που θα βρεθεί να πληροί κάποιες προϋποθέσεις.

Να γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα κάτι που σημαίνει ότι δεν θα προέρχεται από τα πρωταθλήματα της Βραζιλίας και της Αργεντινής. Επιπλέον θα πρέπει να παίζει τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα άκρα

Αν πάντως, δεν προχωρήσει η ιστορία με έναν από τους δύο παίκτες, τα ονόματα των οποίων κρατούνται σαν επτασφράγιστο μυστικό στην Παιανία, τότε δεν αποκλείεται να κερδίσει πόντους η περίπτωση του Ματέγια Κέζμαν, ο οποίος είναι θετικός να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Τέλος οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έβαλαν τέλος στα σενάρια περί Ισμαέλ Μπλάνκο διαψεύδοντας την ύπαρξη του θέματος. «Μην χάνετε τον χρόνο σας. Μην ασχολείστε με τον Μπλάνκο», ήταν τα λόγια που ακούστηκαν από άνθρωπο του Παναθηναϊκού, ενώ και από την ΑΕΚ τόνιζαν ότι δεν έχει γίνει καμία επαφή για τον Αργεντινό επιθετικό.

Πηγή: gazzetta.gr