Ο Mr. MIG έστειλε επιστολή με την πρόθεσή του να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης βλέπει με θετικό μάτι την πρόταση.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος προτίθεται να αγοράσει τις μετοχές του «Τζίγγερ» στην αναλογική καθαρή θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως αυτή θα προσδιορισθεί μετά τη διενέργεια του απαραίτητου οικονομικού και νομικού ελέγχου, ζητά και το προπονητικό κέντρο της Παιανίας, δεσμεύεται για την τοποθέτηση του Νικόλα Πατέρα στη θέση του προέδρου και αναφέρει μεταξύ άλλων ότι θα καλύψει και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ύψους 23 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, έδωσε προθεσμία ενός μήνα στον μεγαλομέτοχο του «τριφυλλιού» να μελετήσει την προσφορά του και του απαντήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Γιάννης Βαρδινογιάννης βλέπει με θετικό μάτι την πρόταση του Ανδρέα Βγενόπουλου και άμεσα θα απαντήσει με δική του ανακοίνωση. Φέρεται διατεθειμένος να πουλήσει αλλά θέλει να μεταβιβάσει τις μετοχές με συνοπτικές διαδικασίες προκειμένου να μην χαθεί δύο κρίσιμοι μήνες στη συγκεκριμένη περίοδο οργάνωσης της ομάδας, με τη διαδικασία των ορκωτών λογιστών…

Πηγή: Gazzetta.gr