Πως και πως περιμένει ο Πεπ Γκουαρντιόλα τη συνέχεια του Κυπέλλου Ισπανίας. Οι «μπλαουγκράνα» πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά (αφήνοντας πίσω τους την Οσασούνα), όπου θα αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ισπανός τεχνικός, υποσχέθηκε εντυπωσιακές αναμετρήσεις, δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την πρόκριση.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία σπουδαία ομάδα. Η φάση των «8» θα είναι εντυπωσιακή για τους θεατές. Και η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ είναι ομάδες, που ανεξάρτητα από τη διοργάνωση που παίζουν, θέλουν τη νίκη», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Μπαρτσελόνα, ο οποίος τόνισε πως όποιο και να είναι το αποτέλεσμα των μεταξύ τους αναμετρήσεων, δεν θα επηρεάσει τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

«Είτε πάρουμε την πρόκριση, είτε όχι τα παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι κάτι διαφορετικό. Όταν παίζεις ενάντια σε έναν αντίπαλο, όπως η Ρεάλ πάντα υπάρχουν πιθανότητες να κερδίσεις ή να χάσεις.

Θα πάμε σε αυτά τα παιχνίδια για τη νίκη, είτε είμαστε πέντε βαθμούς μπροστά είτε πίσω, ότι ακριβώς θα έκανε και η Ρεάλ Μαδρίτης», συμπλήρωσε ο Γκουαρντιόλα.

Πηγή: sport-fm.gr