Αποφασισμένος να «καθίσει» πάνω στο διετές συμβόλαιο που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι με τον Άρη εμφανίζεται ο Νέρι Καστίγιο. Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Μίχαλ Πρόμπιερζ, όπως έχει τονίσει ο Πολωνός τεχνικός στη διοίκηση.

Ο 28χρονος παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2013 και οι ετήσιες απολαβές ανέρχονται στις 550.000 ευρώ. Ο ίδιος, άλλωστε, επιμένει πως δεν θέλει να αποχωρήσει από τους «κίτρινους» και πως επιθυμία του είναι να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές θεωρούνται ιδιαίτερα δύσκολες για τους Θεσσαλονικείς και δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον Καστίγιο. Στον Άρη ελπίζουν να έρθει πρόταση από κάποια άλλη ομάδα για τον Μεξικανό.

Ακριβώς αντίθετα είναι τα πράγματα στην υπόθεση του Σάκη Πρίττα. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας συναντήθηκε ο μάνατζερ του παίκτη με τη διοίκηση και τη Δευτέρα αναμένεται να διευθετήσουν κάποιες λεπτομέρειες (για τα οφειλόμενα) πριν από τη λύση της συνεργασίας τους.

Στόχος το σερί

Το δεύτερο «διπλό» στο πρωτάθλημα θα ψάξει ο Άρης, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κέρκυρα (15:00, Novasports 3, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το sport-fm.gr). Οι «κίτρινοι» που προέρχονται από δύο νίκες, κόντρα σε Πανθρακικό (για το Κύπελλο) και Δόξα Δράμας, θα παραταχθούν πάνοπλοι στον αγωνιστικό χώρο, μια και για πρώτη φορά δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Βελλίδη, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Νέτο (δεξιά), Ντίκο και Λαζαρίδη (κεντρικό δίδυμο) και τον Μίσελ (αριστερά). Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Φατί και ο Τόχα, έχοντας στα πλάγια τον Γιαννιώτα και τον Ουμπίντες. Ο Σολτάνι θα είναι στον άξονα και ο Τσέζαρεκ στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακούποβιτς, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Κατίδης, Καπετάνος, Βράνιες, Σανκαρέ και Ακόστα.

Πηγή: sport-fm