Το εγκώμιο του ΑΓΟΡ τον οποίο αντιμετωπίζει την Τετάρτη (28/12, 16:00, NET) ο Παναθηναϊκός για την 10η αγωνιστική της Α1, «έπλεξε» ο Δημήτρης Ιτούδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την αναμέτρηση εναντίον του ΑΓΟΡ:

«Έχουμε μελετήσει πολύ διεξοδικά το πώς παίζει το Ρέθυμνο, με την έννοια ότι οι παίκτες του έχουν πολύ ποιότητα και είναι πολύ αθλητική ομάδα. Ίσως να είναι η πιο αθλητική ομάδα της κατηγορίας αυτή τη στιγμή. Οι ατομικές ικανότητες που έχουν οι τέσσερις Αμερικάνοι, αλλά και γενικότερα ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται το Ρέθυμνο και ιδιαίτερα μέσα στην έδρα του είναι πολύ σημαντικός. Αν δούμε πιο αναλυτικά, θα δούμε ότι τα ξεκινήματά του στις αρχές των δεκαλέπτων και ιδιαίτερα όταν παίζει εντός, είναι πολύ ενθουσιώδη. Έχουν έναν ενθουσιασμό, έχουν αθλητική ομάδα, πηγαίνει σε υψηλό σκορ και έχει πολλά στοιχεία που θα δούμε και θα αναλύσουμε με τους παίκτες. Είχαμε δύο προπονήσεις πριν από τα Χριστούγεννα και άλλες τρεις τώρα, που είναι υπεραρκετές για να προετοιμαστούμε. Έχουμε προετοιμάσει αγώνες με μία προπόνηση και ήταν πολύ πιο δύσκολο», τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Ιτούδης, ενώ όσον αφορά στην κλήρωση της Τετάρτης για το Top 16 της Ευρωλίγκας, σχολίασε:

«Γίνεται και η κλήρωση της Ευρωλίγκας, η οποία θα μας δώσει και τη συνέχεια του προγράμματός μας, θα μας δείξει ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσουμε. Όποιοι κι αν είναι, το ζητούμενο για εμάς είναι να παίξουμε σοβαρά, να εστιάσουμε στο στόχο μας σε μια φάση της διοργάνωσης όπου τα λάθη, όπως έχουμε ξαναπεί, δεν συγχωρούνται, καθώς είναι μόλις έξι αναμετρήσεις».

Πηγή: sday.gr