Τις ελπίδες για επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ «αναζωπύρωσε» ο Μανόλο Χιμένεθ με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του. Ο Ισπανός τεχνικός επισήμανε ότι οι πιθανότητες ο Αργεντινός να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα αυξήθηκαν και πως η Ένωση παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την περίπτωσή του.

Ο Ανδαλουσιανός μίλησε στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της «Marca» στα Κανάρια Νησιά. Δεν ήταν δυνατόν, λοιπόν, να μην του γίνει ερώτηση για τον Αραούχο. «Θα ήθελα να τον φέρω πίσω. Πρέπει να προσέχουμε τις εξελίξεις. Ο Σέρχιο έγινε και πάλι ένας πολύ ενδιαφέρων παίκτης. Πριν από ένα μήνα ήταν αδύνατο, αλλά θα περιμένουμε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου», ανέφερε ο Ανδαλουσιανός κόουτς.

Επίσης, ρωτήθηκε και για τον Μάρκο Λιβάγια, για τον οποίο είπε ότι «ο χαρακτήρας του είναι λίγο έντονος, αλλά είναι καλό παιδί. Δεν έχω πρόβλημα με τέτοιου τύπου παίκτες. Ένα θέμα είναι ο ποδοσφαιριστής και ένα άλλο ο χαρακτήρας του. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον Αραούχο όσο ήταν εδώ, το αντίθετο μάλιστα…».