Αλλαγές στην εντεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στον Πανιώνιο ετοιμάζει ο Ζεσουάλντο Φερέιρα. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, μετά το… καμπανάκι της Θεσσαλονίκης και την ήττα από τον Άρη, θέλει να φρεσκάρει την ομάδα και να την δει να επιστρέφει στις επιτυχίες. Αγωνία για Ζέκα.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής την Παρασκευή έκανε ξανά ατομικό πρόγραμμα και πλέον η συμμετοχή του στο ματς με τους «κυανέρυθρους» τίθεται σε αμφιβολία. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» είναι διατεθειμένος να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή πριν καταστρώσει το πλάνο του. Σε περίπτωση που τελικά οι ενοχλήσεις δεν επιτρέψουν στον Ζέκα να παίξει, τη θέση του λογικά θα πάρει ο Χάρης Μαυρίας.

Με βάση τα όσα έχει δείξει στις προπονήσεις και εφόσον δεν προκύψει κάποιο νέο απρόοπτο, δύο ενδέχεται να είναι οι αλλαγές στη σύνθεση του «τριφυλλιού» σε σχέση με εκείνη που αγωνίστηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η αλλαγή του παρτενέρ του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στο κέντρο της «πράσινης» άμυνας. Ο Γιόσου Σαριέγκι είναι εμφανώς ντεφορμέ και τη θέση του θα πάρει ο Σεντρίκ Καντέ, ενώ δεν αποκλείεται στο δεξί άκρο να επανεμφανιστεί ο Στέργος Μαρίνος αντί του Λουκά Βύντρα, ο οποίος δεν πέρασε και την καλύτερη βραδιά του στη Θεσσαλονίκη.

Μια ακόμη διαφοροποίηση πιθανότατα να αφορά την επίθεση, όπου δεν αποκλείεται να «σπάσει» το δίδυμο Λέτο-Κλέιτον. Ο Γκέργκελι Ρούντολφ, ένας από τους άτυχους της σεζόν (μαζί με Χριστοδουλόπουλο και Νίνη) λόγω τραυματισμού δεν έχει πάρει τον χρόνο συμμετοχής που θα μπορούσε και ο Πορτογάλος προπονητής θα ήθελε να τον δει αγωνιζόμενο για περισσότερη ώρα. Πάντως, το σενάριο χρησιμοποίησης του Ούγγρου επιθετικού στη βασική ενδεκάδα αντί του Βραζιλιάνου ίσως τελικά να μην γίνει πραγματικότητα, αφού, ακριβώς για τους παραπάνω λόγους, ο Ρούντολφ δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι μπορεί να βγάλει ολόκληρο ενενηντάλεπτο.

Πηγή: sportfm.gr