Μία δυσάρεστη είδηση επιφύλασσε στον Λάζλο Μπόλονι η σαββατιάτικη-τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του σημερινού (17:15, Novasports 2) αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Χαλκιάς υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αποκλείστηκε από την «ασπρόμαυρη» αποστολή.

Επίσης, θα απουσιάσουν ο Λίνο, ο Βιεϊρίνια, ο Κοντρέρας, ο Λεονάρντο, ο Τσουκαλάς (είναι τραυματίες) και ο Σπαντάτσιο, ο Γιάννου, ο Κατσικάς (για αγωνιστικούς λόγους).

Μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή των Θεσσαλονικέων: Αθανασιάδης, Γεωργιάδης, Γλύκος, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλλίδης, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Κρέσιτς, Λαζάρ, Ρομπέρτ και Σνάουτσνερ.

Μετά τις παραπάνω εξελίξεις ο Μπόλονι θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κρέσιτς (αντί του Χαλκιά), ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Έτο, Μαλεζά, Τσιρίλο (αντί του Κοντρέρας) και Σταφυλίδη. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκαρσία και ο Λαζάρ, ενώ πιο μπροστά θα παίξουν ο Φωτάκης, ο Γεωργιάδης και ο Σαλπιγγίδης. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης.

Πηγή: sport-fm.gr