Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μπήκε και ο Μαρίνος και έτσι, όσους ήθελε ο Φερέιρα για την αποστολή του Κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Άρη, τέθηκαν στην διάθεσή του.

Ο Πορτογάλος, μόνο ικανοποιημένος μπορεί να είναι από την πορεία των τραυματισμών, αφού οι μόνοι που λείπουν πια και έκαναν ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τετάρτης, είναι οι Χριστοδουλόπουλος, Νίνης (απουσιάζουν από το καλοκαίρι) και ο Καραγκούνης που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Ακόμη κι αυτοί όμως, βρίσκονται σε καλό δρόμο.
Ο Λάζαρος νιώθει καλά και ενδεχομένως από την επόμενη εβδομάδα θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον καραγκούνη. Ο Νίνης έχει ακόμα δρόμο αφού υπολογίζεται για αρχές Φλεβάρη.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ακολούθησαν τις οδηγίες του Φερέιρα με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει: ζέσταμα, ασκήσεις ταχύτητας-ταχυδύναμης, δίτερμα σε τρία γκρούπ με έμφαση στην τακτική και ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων.

«OK» σε Arboris
Μέσα στην ημέρα ή το αργότερο μέχρι την Δευτέρα θα δοθεί και το επίσημο «ok» στην Arboris Capital να βρει αγοραστή για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Την Τετάρτη συνεδρίασε η διοικούσα επιτροπή και μέχρι την Δευτέρα, μάλλον θα γίνει ένα διοικητικό συμβούλιο. Πάντως είναι δεδομένο πως θα δοθεί το «πράσινο φως» στην εταιρία μια και το θέμα με τον πρίγκιπα καθυστερεί χαρακτηριστικά.

Χαμένοι στην… μετάφραση

Από αναβολή σε αναβολή πάει το θέμα του πρίγκιπα Αλ Σαούντ και των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ο οικονομικός έλεγχος του Αναστασίου Μπερέτα τελείωσε και τώρα-όπως ισχυρίζεται η πλευρά του υποψήφιου επενδυτή- μεταφράζεται το 600 σελίδων πόρισμα. Κάτι χρονοβόρο, αν και όπως διατείνεται ο Βλάσης Τσάκας, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα τα 15εκ. ευρώ θα εμφανιστούν και θα γίνει το πολυπόθητο deal.

Ακόμη πιο κοντά ο Βιέιρα

Ένα περίεργο περιστατικό επιβεβαιώνει αυτό που γράφεται καιρό τώρα. Πως ο Ούγκο Βιέιρα είναι κοντά στον Παναθηναϊκό. Αφού στο νικηφόρο εντός έδρας παιχνίδι της Ζιλ Βιθέντε με την Λεϊρία (2-1), ο Πορτογάλος επιθετικός πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας κι αντί να πανηγυριστούν τα γκολ του, αποδοκιμάστηκαν! Ο λόγος, το γεγονός πως δεν ανανεώνει με την Ζιλ Βιθέντε.

«Πρέπει να σεβαστούμε τον καθένα και αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί. Πήραμε μια σπουδαία νίκη και στο τέλος έμοιαζε σαν να έχουμε χάσει. Μίλησα με τον Ούγκο Βιέιρα και σας συμβουλεύω να ηρεμήσετε όλοι», ήταν τα λόγια του προέδρου της ομάδας.

Πηγή: sportfm.gr