Με τα καλύτερα λόγια για την αξία του Αντόνιο Κασάνο μίλησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, μιλώντας στον ιταλικό Τύπο. Ο Σουηδός επιθετικός κλήθηκε να σχολιάσει τη φήμη πως η Μίλαν κινείται για την απόκτηση του Κάρλος Τέβες, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ιταλό επιθετικό. Παρόλα αυτά, ο διεθνής άσος τόνισε ότι κανένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να πάρει τη θέση του Κασάνο στην ομάδα.

«Δεν ξέρω αν η ομάδα θα πάρει κάποιον επιθετικό. Αυτή η ερώτηση πρέπει να γίνει στη διοίκηση. Πάντως, νομίζω ότι κανένας δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Αντόνιο Κασάνο που είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Αλλά, βέβαια, αυτό εξαρτάται από τον ίδιο τον προπονητή», τόνισε ο Ιμπραΐμοβιτς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κασάνο υποβλήθηκε πρόσφατα σε επέμβαση στην καρδιά και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου πέντε μήνες. Ο Ιταλός φορ θα αρχίσει να ακολουθεί τις επόμενες ημέρες το πρόγραμμα επανένταξης που του έχουν δημιουργήσει οι ιατροί και οι γυμναστές της Μίλαν. Αυτό περιλαμβάνει μεγάλο βάρος στην φυσική κατάσταση και αργότερα ασκήσεις με μπάλα, για να φτάσουμε στο τελικό στάδιο, στο οποίο θα αρχίσει να προπονείται με την ομάδα.

Πηγή: sportfm.gr