Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν ξεγελιέται από τη συντριβή της ΚΚ Ζάγκρεμπ από την Μπάμπεργκ (96-65) στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας και προετοιμάζει την ομάδα του για δύσκολη αποστολή στην Κροατία την Τετάρτη (20:00).

«Είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν για μας. Φυσικά είναι σημαντικό να κερδίσουμε, αλλά για να το κάνουμε θα πρέπει να παίξουμε καλά και να είμαστε συγκεντρωμένοι», δήλωσε ο «Ζοτς» και συμπλήρωσε: «Θα είναι λάθος μας να σταθούμε στη βαριά ήττα των αντιπάλων μας στην πρεμιέρα στη Γερμανία. Άλλωστε έδειξαν να συνέρχονται μετά από αυτό το αποτέλεσμα και έκαναν καλή εμφάνιση στην Αδριατική Λίγκα απέναντι στην Ολίμπια Λιουμπλιάνα, όπου έχασαν με έναν πόντο στην παράταση. Είμαι βέβαιος πως θα παίξουμε με υψηλό κίνητρο απέναντί μας. Από την πλευρά μας, θα πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι για να πιάσουμε την επιθυμητή απόδοση και να φτάσουμε στο στόχο μας, δηλαδή τη δεύτερη νίκη στην Ευρωλίγκα».

Με τον προπονητή του συμφώνησε απόλυτα ο Νικ Καλάθης. «Μπήκαμε με το δεξί στην Ευρωλίγκα με μία καλή εμφάνιση απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα. Θέλουμε το δεύτερο βήμα μας στη διοργάνωση να είναι εξίσου πετυχημένο. Μετά τις νίκες με Μαρούσι, Ουνικάχα και Άρη, έχουμε το πρώτο ματς εκτός έδρας ματς. Η ΚΚ Ζάγκρεμπ είναι καλή ομάδα και δεν κοιτάμε την ήττα της στη Γερμανία. Θα είναι το πρώτο τους ματς στην έδρα τους για την Ευρωλίγκα και σίγουρα θα θέλουν πολύ να μας κοντράρουν μπροστά στο κοινό τους. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Ξέρουμε πολύ καλά πως δεν υπάρχουν εύκολα ματς στην Ευρωλίγκα», τόνισε ο ομογενής γκαρντ.

Οι «πράσινοι» αναχωρούν το μεσημέρι για την κροατική πρωτεύουσα με μοναδικό απόντα τον ανέτοιμο Στράτο Περπέρογλου.

Πηγή: sport-fm.gr