Συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Αλ Σαούντ, Βλάση Τσάκα, έχει ο δικηγόρος του υποψηφίου επενδυτή, Πάνος Πετρόπουλος.

Αντικείμενό τους είναι αν θα αποδεχτεί η πλευρά του πρίγκιπα τις τροποποιήσεις που έκανε η πλευρά Βαρδινογιάννη στο κομμάτι του τρόπου καταβολής των χρημάτων, τα οποία είναι να βάλει ο Αλ Σαούντ.

Η πλευρά Βαρδινογιάννη, για να τελειώνει γρήγορα και ουσιαστικά το θέμα πρότεινε τους εξής δύο τρόπους καταβολής των 20εκ. € που είπε πως θα βάλει ο πρίγκιπας μέσω της πρότασης που είχε καταθέσει.

1. Μπορεί κάλλιστα να γίνει μέσω εγγυητικής τραπέζης, και 2. μπορεί ο Σαουδάραβας επενδυτής να συμμετάσχει στην τρέχουσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου των 15εκ. € και τα υπόλοιπα 5εκ. € να τα βάλει αργότερα. Και οι δύο τρόποι, είναι για να επισπευστούν οι διαδικασίες και να μην χρονοτριβούν σε άλλου τύπου διαδικασίες μια και η ομάδα έχει λειτουργικά έξοδα. Αξίζε να σημειωθεί πάντως, πως και οι δύο πλευρές είναι ελαστικές στους όρους που θέτει ο ένας στον άλλο, δείγμα οτι υπάρχει θέληση. Το μόνο που μένει να αποδειχτεί, είναι εάν θα γίνουν πράξη τα όσα υποσχέθηκε ο πρίγκιπας.

Όταν κι εφόσον προκύψει συμφωνία και η πλευρά του πρίγκιπα αποδεχτεί τις τροποποιήσεις που έκανε ο «Τζίγκερ» για την διευκόλυνση του deal, ο Αλ Σαούντ θα φτάσει στην Ελλάδα εντός 48 ωρών για να «δώσουν τα χέρια». Όπως γίνεται αντιληπτό, αν κάτι τέτοιο γίνει μέσα στην ημέρα, δεν αποκλείεται ο επίδοξος νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ακόμη και να βρίσκεται στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Εργοτέλη για την έβδομη αγωνιστική.

Πηγή: sportfm.gr