Το πολυμετοχικό ραντεβού, σήμερα το απόγευμα της Τρίτης «βγάζει» πρόεδρο στον Παναθηναϊκό. Ενώπιος ενωπίω Τζίγκερ – Πατέρας παρουσία… και άλλων μετόχων.
Το θέμα που καίει είναι αυτό του προέδρου διότι από την έκβασή του θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό και το ποιοι σκοπεύουν να μπουν και στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που έπεται.

Στη συνάντηση τα φώτα θα πέσουν κυρίως επάνω στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Νικόλα Πατέρα καθώς από τα χαρτιά που εκείνοι θα ανοίξουν θα ξεκαθαρίσει εν πολλοίς και η επόμενη μέρα στο «τριφύλλι».
Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του Ανδρέα Βγενόπουλου, ενώ ως αργά το βράδυ δεν είχε ξεκαθαριστεί η παρουσία της οικογένειας Γιαννακόπουλου, τα δυο μέλη της οποίας εκτός απροόπτου θα απουσιάσουν.

Όπως και να ‘χει ότι είναι να γίνει θα γίνει, υπό την έννοια ότι θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν μπορεί να γίνει η μεγάλη επιστροφή του Νικόλα Πατέρα που είναι και το ζητούμενο για την πλειοψηφία των μετόχων της ομάδας.
Τα πράγματα είναι δύσκολα, οι διαφορές πολλές αλλά αν σκεφτεί κανείς πως πριν μερικές μέρες ακόμη και το ραντεβού αυτό θα ήταν… σούπερ έκπληξη τότε αν μη τι άλλο υπάρχει μια πρόοδος.

Το θέμα είναι σε τι επίπεδο υποχωρήσεων σκοπεύουν να φτάσουν οι δυο πλευρές. Ο Πατέρας για παράδειγμα σαφώς και έχει συνειδητοποιήσει ότι από φέτος τα οικονομικά δεδομένα θα είναι. προς τα κάτω, θέλει όμως και τους κατάλληλους ανθρώπους για να διοικήσει.
Και επειδή τον τελευταίο μήνα, όπου απουσίαζε από τα παναθηναϊκά δρώμενα, έχουν γίνει κάποιες κινήσεις με τις οποίες δεν συμφωνεί, θα πρέπει να βρεθεί μια χρυσή τομή.

Ο Αντωνίου για παράδειγμα θεωρείται «άνθρωπός» του και θα ήθελε να συνεχίσει να δουλεύει μαζί του. Υπάρχουν πολλά ακόμη για άλλους μικρά και για άλλους μεγάλα ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν και ως τότε όλα θα παραμένουν ανοιχτά. Όταν αρχίσει να σουρουπώνει αύριο, ίσως έχουμε την τελική απάντηση σε κάθε ερώτημα.

Πηγή: Gazzetta.gr