Σε στενό… ποδοσφαιρικό κύκλο θα διαλέξει ενδεκάδα για το παιχνίδι με τη Στουρμ Γκρατς ο Μανόλο Χιμένεθ. Στην πρώτη προπόνηση μετά την ανώμαλη προσγείωση της Τούμπας, ο Ανδαλουσιανός έβαλε το όνομα ΚΑΙ του Γεωργέα στο απουσιολόγιο -το οποίο παίρνει πάχος ταβλιού ενόψει του ματς με τους Αυστριακούς.

Η διάταση αριστερού δικεφάλου που αποκόμισε ο «Φούλης» από το παιχνίδι της Κυριακής τον έστειλε στο Ιατρικό Κέντρο τη Δευτέρα για φυσιοθεραπεία.

Έκανε βέβαιη, έτσι, την απουσία του απ’ το ματς του Europa League και… σχεδόν βέβαιη εκείνη απ’ το επόμενο της Σούπερ Λίγκας με τον Πανιώνιο.

Ούτε τα υπόλοιπα νέα απ’ το ιατρικό δελτίο, όμως, ήταν ευχάριστα για τον Μανόλο Χιμένεθ. Κι αυτό διότι ο Σάββας Γκέντσογλου δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα στο δικέφαλο (παρόμοιο με του Γεωργέα) και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (μαζί με τον επίσης τραυματία Καφέ). Την ίδια ώρα, δε, που οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην Τούμπα γυμνάζονταν χαλαρά, ο επίσης τραυματίας Κωνσταντόπουλος έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Αν συνυπολογίσει κανείς σε όλα αυτά τις δεδομένες απουσίες των τιμωρημένων Μάκου και Μανωλά (ο πρώτος λόγω της ποινής που του έχει επιβληθεί από την UEFA και ο δεύτερος λόγω της αποβολής του στις Βρυξέλλες) καταλαβαίνει το γρίφο που (σαν ανταπόδοση, λες, αυτών που δημιουργεί κι εκείνος με τις ενδεκάδες του) θα χρειαστεί να λύσει την Πέμπτη ο Χιμένεθ.

Πηγή: sport-fm.gr