Τη μουρμούρα του ισπανικού Τύπου έχει να αντιμετωπίσει ο Ζοσέ Μουρίνιο, ύστερα από το δεύτερο αρνητικό αποτέλεσμα της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα σε τέσσερις μέρες. Την Κυριακή η «βασίλισσα» ηττήθηκε (0-1) από τη Λεβάντε και την Τετάρτη το βράδυ ήρθε ισόπαλη (0-0) στην έδρα της Σανταντέρ, κάτι που δεν μπορούν να χωνέψουν τα ΜΜΕ της χώρας.

Αποσπάσματα των τίτλων των πιο γνωστών αθλητικών ιστοσελίδων στην Ισπανία

marca.com: «Κανένα σημάδι ζωής

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ανίκανη να δημιουργήσει ευκαιρίες και να σκοράρει

Η Ρεάλ δεν κάνει καύσεις. Ο Μουρίνιο έκανε κακό ματς στο Σανταντέρ, όπου πήρε μια δίκαιη ισοπαλία. Το χειρότερο από όλα είναι πως η ομάδα δημιούργησε μόλις μια ευκαιρία για γκολ και δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις».

as.com: «Η Ρεάλ Μαδρίτης του Μουρίνιο έχει κατάθλιψη

Απαίσιο αποτέλεσμα για την ομάδα του Πορτογάλου, που δεν έπαιξε ποδόσφαιρο ή δεν είχε διάθεση για αυτό. Ο προπονητής έκανε πέντε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με τη Λεβάντε και δεν άλλαξε τίποτα. Δεύτερο ματς χωρίς να σκοράρει η Ρεάλ».

sport.es: «Η Ρεάλ Μαδρίτης “πνίγηκε” στο Σαρδινέρο (σ.σ.: είναι παραλία στο Σανταντέρ)

Ο Μουρίνιο δεν ήταν σε θέση να κερδίσει έναν αγώνα, στον οποίο εφάρμοσε την ίδια τακτική με τη Λεβάντε που επιβράδυνε τη βιασύνη του Κριστιάνο Ρονάλντο και της παρέας του».

mundodeportivo.com: «Ένας βαθμός που προκαλεί ανησυχία

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε δύο βαθμούς στο Σαρδινέρο απέναντι στη Ρασίνγκ, η οποία αντιστάθηκε. Η ομάδα του Μουρίνιο παρουσιάστηκε αναποτελεσματική στην επίθεση, χωρίς να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει».

Πηγή: sport-fm.gr