Αφήνοντας στην άκρη τα ιδιοκτησιακά «μαγειρέματα» (και την αγωνία για το τι θα τους σερβιριστεί), στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν ζεστό το κλίμα στην ομάδα.

Αφού προπονήθηκαν, λοιπόν, την Τρίτη, έστησαν τις ψησταριές και (εκτός από μπριζολάκια, σουβλάκια και λοιπά μεζεκλίκια) «έψησαν» ακόμα περισσότερο τους… εαυτούς τους πως αξίζει να μείνουν ενωμένοι ενόψει και των ματς που έρχονται!

Πριν καν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, οι ψησταριές είχαν πάρει ήδη… φωτιά στα Σπάτα! Αφού, λοιπόν, οι παίκτες έκαναν ντους, το μπάρμπεκιου (που συμπεριλάμβανε μπριζόλες και σουβλάκια κοτόπουλο) ξεκίνησε και επίσημα.

Αρκετά νωρίτερα, δε, είχε ξεκινήσει τα πειράγματα ο -συνήθης ύποπτος- φροντιστής Κώστας Καρυδόπουλος (σεσημασμένος χρόνια και ως «πασάς»), που εξελίχθηκε ξανά σε πρωταγωνιστή και πρωτεργάτη του εξαιρετικού κλίματος που δημιουργήθηκε.

Μέσα σ’ αυτό, λοιπόν, παίκτες, προπονητικό τιμ και τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού τιμ έφαγαν, ήπιαν κι έδωσαν μια ακόμα απόδειξη (πέραν των συνεχών με την υπομονή τους στις καθυστερήσεις πληρωμών) ότι είναι διατεθειμένοι να διατηρήσουν το «η-φτώχια-θέλει-καλοπέραση» κλίμα!

Αυτό που δεν εγγυάται αποτελέσματα (στα ματς που επιτέλους αρχίζουν την Πέμπτη), αλλά εγγυάται το… «μάτωμα» όλων γι’ αυτά -που διαπιστωμένα επιβραβεύεται από τον κόσμο της ΑΕΚ.

Πηγή: sportfm.gr