Βέβαιος ότι θα βρεθεί μία λύση για το μέλλον του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε μετά την συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ ο Βασίλης Κωνσταντίνου ο οποίος τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα πτώχευσης ή διοίκησης Πρωτοδικείου. Παράλληλα, κάλεσε τους αδρανείς μετόχους να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος του προβλήματος της ομάδας και να συμβάλουν οικονομικά στο μέλλον.

«Είπαμε να πάμε σε ΓΣ ώστε να τοποθετηθούν και οι υπόλοιποι μέτοχοι. Να μας πουν ποιό είναι το σκεπτικό τους και τι θα κάνουν. Αν δεν υπάρχει απαρτία στις 4 Οκτωβρίου θα πάμε και για νέο στις 17 και αν δεν προκύψει κάτι και εκεί θα ψάξουμε για ανθρώπους που θα ενδιαφερθούν να βοηθήσουν».

Όσο για το μέλλον του Παναθηναϊκού, το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ τόνισε: «Μέχρι τον Δεκέμβριο υπάρχουν αποθέματα. Από εκεί και μετά ο Παναθηναϊκός θα βρει τρόπο να τελειώσει τη σεζόν. Όσοι είναι αδρανείς μέτοχοι θα συνειδητοποιήσουν το πρόβλημα και ότι πλέον δεν υπάρχει κάποιος να βάλει πολλά χρήματα στην ομάδα. Υπάρχουν οι χορηγίες που ευτυχώς πάνε καλά. Ο Παναθηναϊκός δεν θα πτωχεύσει και δεν θα πάει Πρωτοδικείο, ακόμα και αν δεν βρεθεί επενδυτής αυτή τη χρονιά».

Όσο για τους υπόλοιπους μετόχους, είπε: «Ο κ. Βγενόπουλος θα ενδιαφέρεται για το μέλλον του Παναθηναϊκού και φαντάζομαι ότι θα έχει σκεφτεί κάτι πάνω σε αυτό. Αυτό περιμένουμε και εμείς. Να ακούσουμε τι θα πουν οι μέτοχοι και να βοηθήσουμε όποιον μπει μπροστά είτε λέγεται Πατέρας, είτε Βγενόπουλος. Να μπει κάποιος που θα βάλει τον Παναθηναϊκό πάνω από τον εαυτό του. Μπορεί να μην είναι ενεργός ο Πατέρας αλλά και αυτός θα βοηθήσει ενεργά οικονομικά αν χρειαστεί. Το ίδιο πιστεύω και την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Μπορεί να αποχώρησε αλλά στο μακρινό μέλλον αν χρειαστεί να βοηθήσουν θα το κάνουν».

Πηγή: sport-fm.gr