Στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει αν ο Πάμπλο Κοντρέρας και ο Κοστίν Λάζαρ είναι σε θέση να αγωνιστούν στο αυριανό παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Οι δύο ποδοσφαιριστές προέρχονται από προβλήματα τραυματισμών και ο Λάζλο Μπόλονι θα αποφασίσει σήμερα αν μπορεί να τους υπολογίζει στο ματς απέναντι στους Κρητικούς.

Ο Χιλιανός αμυντικός επέστρεψε στο χθεσινό πρόγραμμα της ομάδας και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα τεθεί στη διάθεση του 58χρονου προπονητή. Από την πλευρά του, ο Ρουμάνος μέσος ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα και ουσιαστικά σήμερα το πρωί θα αποφασιστεί αν ακολουθήσει την αποστολή και, εφόσον ταξιδέψει με την ομάδα, η συμμετοχή του μάλλον θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ο Μπόλονι περιμένει να δει ποιοι από τους παίκτες που έχουν προβλήματα είναι σε θέση να αγωνιστούν και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο. Όσον αφορά τον Ζουλιάνο Σπαντάσιο, μίλησε τον Ρουμάνο τεχνικό και του είπε πως μπορεί να παίξει ένα ημίχρονο (αν και έχει να παίξει από τον περασμένο Απρίλιο).

Πηγή: sport-fm.gr