Αφού χρειάστηκε να δημιουργηθεί μίνι-γρίφος για τον τόπο της, η (κρίσιμη για την ΑΕΚ) συνάντηση Νοτιά και Αδαμίδη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Με στόχο την αποφυγή της δημοσιότητας, το ραντεβού πραγματοποιείται στη «Μεσογαία» -και όχι στα Σπάτα- και πλέον ολόκληρη η… κοινωνία της «Ένωσης» ελπίζει ότι θα βγάλει (οικονομικά) μαντάτα που θα τη βοηθήσουν να επιβιώσει!

Μετά από… πριβέ συνάντησή τους (όπου πιθανότατα ανακεφαλαιώθηκαν όσα πρέπει να συζητηθούν με τον Νοτιά), ο Σταύρος Αδαμίδης και οι Καψής-Καπετανάκης έφτασα στα γραφεία της εταιρείας του μεγαλομετόχου (αυτής που κατασκεύασε το προπονητικό κέντρο).

Εκεί θα περιγραφεί στον τελευταίο η δραματική κατάσταση στα οικονομικά -και η ανάγκη να βρεθούν στον επόμενο μήνα 2 εκατ. ευρώ (χωρίς να υπολογίζονται τα έσοδα), που θα διατεθούν κυρίως στην εξόφληση δεδουλευμένων σε παίκτες (νυν και πρώην), τεχνικό τιμ και υπαλλήλους της ΠΑΕ.

Όλοι αυτοί, λοιπόν (και φυσικά ο κόσμος της «Ένωσης» που βλέπει να γίνεται «θρίλερ» το αν οι μεγαλομέτοχοί της, θα χρηματοδοτήσουν την ομάδα του) περιμένουν με αγωνία το αποτέλεσμα της συνάντησης -και πόσο αυτό θα επιτρέψει στο σύλλογο να πιστεύει ότι… υπάρχει αύριο!

Πηγή: sportfm.gr