Από αυτή την Κυριακή και για τις επόμενες 22 ημέρες ένας πραγματικός αγωνιστικός Γολγοθάς περιμένει την ομάδα της ΑΕΚ, καθώς καλείται να δώσει 6 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εντός της ημέρας η συνάντηση Αδαμίδη-Νοτιά. Στην Ευελπίδων το μεσημέρι ο πρόεδρος της «Ένωσης».

Μέρες σαν αυτές που προηγήθηκαν, δίχως αγώνες και προπονήσεις, θα νοσταλγήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Μέσα σε 22 ημέρες ο «Δικέφαλος» θα δώσει μισή ντουζίνα αγώνων που εν πολλοίς θα δείξουν προς τα πού βαδίζει η ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την Κυριακή (11/09) η «Ενωση» φιλοξενείται από την Ξάνθη, στη δική της πρεμιέρα στη Σούπερ Λίγκα, τέσσερις μέρες μετά (15/09) ξεκινά από τις Βρυξέλλες (Αντερλεχτ) τη διαδρομή της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και αμέσως μετά (18/09) υποδέχεται στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ τον Εργοτέλη. Ακολουθεί ένα επταήμερο χωρίς υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, για να ολοκληρωθεί η πρώτη δυνατή εξάδα αγώνων με τις αναμετρήσεις κόντρα σε ΠΑΟΚ (εκτός, 25/09), Στουρμ Γκρατς (εντός, 29/09) και Πανιώνιο (εκτός, 02/10).

Ουσιαστικά, η ΑΕΚ καλείται να μείνει σε τροχιά επιτυχιών, προκειμένου να διατηρήσει και ζεστό τον κόσμο της ομάδας, του οποίου τη στήριξη ζητούν όλοι κι επομένως θα πρέπει να τον αποζημιώσουν με τις εμφανίσεις τους.

Ραντεβού Αδαμίδη-Νοτιά

Έχοντας κάνει ως τώρα υποχωρήσεις, εκπτώσεις και υπομονή, οι παίκτες αλλά και ο Χιμένεθ, περιμένουν να βγει κάτι από τη συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον Νίκο Νοτιά, η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας. Πάντως, οι πληροφορίες δεν δείχνουν τον μέτοχο της ΠΑΕ να είναι έτοιμος να αναλάβει υποχρεώσεις. Ακόμη και τα αισιόδοξα σενάρια κάνουν λόγο για ένα ποσό ανάλογο της τελευταίας συνεισφοράς του (170.000 ευρώ). Όταν όμως η ΑΕΚ πληρώνει παίκτες που δεν φορούν πια τη φανέλα της (Μπλάνκο, Νασούτι, Μαντούκα, Χουανφράν, Αλεξόπουλος) καταλαβαίνει κανείς πως αυτά τα λεφτά δεν φτάνουν ούτε για… ζήτω!

Στην Ευελπίδων ο Αδαμίδης

Την Παρασκευή η ΑΕΚ κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της μεταβίβασης των μετοχών που έχει η οικογένεια Ψωμιάδη στην ΠΑΕ Καβάλα και αυτά εκδικάζονται σήμερα. Έτσι, ο Σταύρος Αδαμίδης θα βρεθεί το μεσημέρι (12:00) στην Ευελπίδων ως μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση, μια και η ΠΑΕ ΑΕΚ διεκδικεί ακόμα τα χρωστούμενα από τον Ψωμιάδη, τα οποία πλέον φτάνουν τα 70 εκατ. ευρώ…

Πηγή: sport-fm.gr