Ούτε ένας ούτε δυο, αλλά πέντε σχεδόν μήνες έχει να δώσει επίσημο ματς ο Ολυμπιακός, κάτι που αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία! Βέβαια δεν φταίει αυτός.

Tα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και η απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ «ευθύνονται» γι’ αυτό το κατόρθωμα.

Χαρακτηριστικό είναι πως το τελευταίο επίσημο παιχνίδι που έδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν στις 17 Απριλίου κόντρα στη Λάρισα. Σε συνδυασμό με το μπάχαλο που επικρατεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τους Πειραιώτες να μην μπορούν να παίξουν στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας, πηγαίνουν στο ματς κόντρα στη Μαρσέιγ στις 13 Σεπτεμβρίου μόνο με φιλικά.

Και η Νάπολι που συμμετέχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έχει να δώσει περίπου το ίδιο διάστημα επίσημο αγώνα, αλλά κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει 10-11 Σεπτεμβρίου μιας και έληξε η απεργία που υπήρχε στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Οπότε, ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα που θα παίξει κάτω από αυτές τις συνθήκες και μάλιστα κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους που ενισχύθηκαν πολύ τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Άρσεναλ, Ντόρτμουντ και Μαρσέιγ δεν αστειεύονται.

Πηγή: sday.gr