Η μεταγραφή του στην Ανζί ολοκληρώθηκε και παρά το γεγονός ότι ο τραπεζικός του λογαριασμός «φούσκωσε» υπερβολικά, ο Σάμουελ Ετό δεν ξέχασε να αποχαιρετήσει την Ίντερ.

Με ένα γράμμα που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα των «νερατζούρι» ο Καμερουνέζος επιθετικός ευχήθηκε μεταξύ άλλων να μην τον ξεχάσει κανένας στο Μιλάνο.

Ο 30χρονος επιθετικός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Μουρίνιο, τον Μοράτι αλλά και τον κολλητό του, Μάρκο Ματεράτσι τονίζοντας ότι πλέον νιώθει Ιταλός.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στην Ίντερ για τα δυο φανταστικά χρόνια που πέρασα εδώ. Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Μοράτι και την οικογένεια του, οι οποίοι μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο ενώ ο πρόεδρος μου φέρθηκε με σεβασμό

Ένα ειλικρινές ευχαριστώ στον κύριο Μουρίνιο, ο οποίος με έφερε στην ομάδα και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στο Μιλάνο. Ευχαριστώ τους οπαδούς, που με έκαναν να νιώσω ένας από εκείνους ενώ δεν θα ξεχάσω όλους τους δημοσιογράφους με τους οποίους συνεργάστηκα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Μάρκο Ματεράτσι, ο οποίος με έκανε να νιώσω Ιταλός. Ευχαριστώ αδερφέ. Ελπίζω πως δεν θα με ξεχάσει κανείς στο Μιλάνο».

Πηγή: sport-fm.gr