Το… κάστινγκ για την εύρεση μέσου συνεχίζεται στην ΑΕΚ. Από το μικροσκόπιο του Μανόλο Χιμένεθ πέρασε σήμερα (και θα συνεχίσει τις επόμενες ημέρες) ο Αντρέου Γκεράο Μαγιοράλ. Ο 28χρονος Ισπανός μέσος έμεινε ελεύθερος από την Πολόνια Βαρσοβίας, όπου αγωνιζόταν για ενάμιση χρόνο, και αποτελεί μία προσιτή οικονομική λύση για την «Ένωση». Έχει περάσει από την Μπαρτσελόνα Β’ (2003-2005) και τη Μάλαγα Β’ (2005/06), ενώ από το 2006 μέχρι το 2010 αγωνιζόταν στη Χιχόν. Την περασμένη σεζόν είχε 22 συμμετοχές στο πολωνικό πρωτάθλημα.

Στην προπόνηση δοκιμάστηκε επίσης ο 22χρονος αριστερός μπακ Βαγγέλης Γεωργίου, που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, ενώ συνεχίζονται τα τεστ για τους Φώντα Φέτση και Φαμπρίς Φοκόμπο.

Πρόβλημα με Καράμπελα

Πέραν των δοκιμών, η προπόνηση της Κυριακής επιφύλασσε και μία δυσάρεστη έκπληξη. Ο Νίκος Καράμπελας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο και δεν προπονήθηκε. Μένει να φανεί αν θα αποθεραπευτεί εγκαίρως μέχρι τη ρεβάνς της Πέμπτης με τη Ντιναμό Τιφλίδας. Σε διαφορετική περίπτωση ίσως χρησιμοποιηθεί βασικός ο Γιάννης Κοντοές. Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης, ενώ εκτός μάχης για τα ερχόμενα δύο ματς είναι ο Τραϊανός Δέλλας. Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά το πρωί της Δευτέρας (9:30).

Πηγή: sport-fm.gr