Πρόταση από ιταλική ομάδα περιμένει μέσα στις προσεχείς ημέρες ο Αλέξανδρος Τζόρβας. Για τον έλληνα τερματοφύλακα υπάρχει ενδιαφέρον από την Παλέρμο, με τον Παναθηναϊκό να είναι «ανοιχτός» στην πώλησή του σε περίπτωση που ικανοποιηθεί οικονομικά, ειδικά από τη στιγμή που χάνει, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, και τα χρήματα του Europa League.

Όσο πλησιάζει η ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, τόσο θα αυξάνονται οι προσπάθειες από ομάδες να κάνουν κινήσεις για την απόκτηση παικτών της τελευταίας στιγμής. Το ενδιαφέρον για τον Τζόρβα από ομάδες της Ιταλίας, κυρίως, δεν είναι καινούριο, αν και εσχάτως έχουν ενταθεί οι φήμες για πρόταση, αν και μέχρι στιγμής στον Παναθηναϊκό δεν έχουν κάτι επίσημο στα χέρια τους.

Τον πορτιέρο των «πράσινων» έχει στα υπ’ όψιν της η Παλέρμο, η οποία ακόμα ψάχνει τον αντικαταστάτη τον Σιρίγκου, ο οποίος μεταγράφηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν, αν και πρώτος στόχος της είναι ο Στέφανο Σορεντίνο. Βέβαια, η μεταγραφή του πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ έχει εξελιχθεί σε σίριαλ στη γειτονική χώρα και αν «τραβήξει» κι άλλο δεν αποκλείεται να στραφούν προς τον Τζόρβα οι Σικελοί.

Εκτός από την Παλέρμο, ο Τζόρβας έχει προταθεί και σε άλλες ιταλικές αλλά και γερμανικές ομάδες και υπάρχει αισιοδοξία ότι γίνει τελικά πρόταση. Άλλωστε ο Έλληνας τερματοφύλακας μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και μπορεί να φύγει χωρίς ο Παναθηναϊκός να αποκομίσει χρηματικά οφέλη.

Πηγή: sport-fm.gr