Αρνητική ήταν η απάντηση της Βαλένθια στην πρόταση που κατέθεσε η Τσέλσι για την απόκτηση του Χουάν Μάτα. Οι 18 εκ λίρες συν 4 εκ μπόνους δεν κρίθηκαν ικανοποιητική προσφορά από τις «νυχτερίδες», όμως οι «μπλε» ετοιμάζονται να επανέλθουν.

Αν στη συνολική προσφορά των 22 εκ λιρών προστεθούν άλλα 4 και φτάσει τα 26 εκ τότε η Βαλένθια πιθανότατα θα δώσει τη συγκατάθεσή της για τη μεταγραφή του παίκτη που μένει ελεύθερος του χρόνου το καλοκαίρι. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός δείχνει αποφασισμένος να πάει στην Πρέμιερ Λιγκ και δεν δέχεται να συζητήσει για ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς φερόταν μέχρι το βράδυ της Τετάρτης έτοιμος να μεταβεί ο ίδιος στην Ισπανία για να τελειώσει τη μεταγραφή και η μόνη περίπτωση να ναυαγήσει η υπόθεση είναι να κινηθεί τελικά η Τσέλσι για την απόκτηση του Λούκα Μόντριτς. Ο Κοράτης μέσος πάντα βρισκόταν στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας του Αντρέ Βίλας Μπόας με τον Χάρι Ρέντναπ να μιλάει για πρώτη φορά για πιθανή αποχώρηση του αστέρα του έναντι 30 εκ λιρών.

Πηγή: sport-fm.gr