Την πρώτη «απόπειρα» να πείσει τον Μανόλο Χιμένεθ πως κάνει για τη νέα ΑΕΚ και μπορεί να καλύψει επαρκώς το κενό που άφησε ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ έκανε το πρωί στην Κύπρο ο Χερόλντ Γκουλόν.

Ασφαλή συμπεράσματα για την αξία του δεν μπορούν να βγουν, αφού η πολύ υψηλή θερμοκρασία και η υγρασία στη Μεγαλόνησο ανάγκασαν τον προπονητή της «Ένωσης» να ρίξει πολύ τους ρυθμούς προπόνησης, η οποία περιορίστηκε σε ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας. Αυτό που εντυπωσίασε όσους παρακολούθησαν την προπόνηση, ωστόσο, ήταν η σωματοδομή του Γκουλόν, που φέρνει σε… Ντιόπ (1,95μ.).

Ο 23χρονος άσος, μάλιστα, δείχνει να είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης, καθώς προπονείτο με τη δεύτερη ομάδα της Μπλάκμπερν. Μένει να φανεί στο αποψινό φιλικό με την Ανόρθωση (21:00, Conn-X TV Sports 2) αν η απραξία της περασμένης σεζόν (μόλις 60 λεπτά συμμετοχής συνολικά) τον έχει επηρεάσει.

Ο Μανόλο Χιμένεθ βλέποντας την αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Λευκωσία προσανατολίζεται στη ματαίωση της αυριανής προπόνησης και το πιθανότερο είναι η αποκατάσταση των παικτών εν όψει του αυριανού φιλικού με την ΑΕ Λεμεσού (21:30) να γίνει στο ξενοδοχείο.

Πηγή: sport-fm.gr