Όποιος πιστεύει ότι το ποδόσφαιρο είναι μόνο αντρική υπόθεση πρέπει να δει τα παρακάτω βίντεο και θα αναθεωρήσει. Παίκτριες σε εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου αλλά και σε άλλες ομάδες δείχνουν τι γίνεται όταν οι γυναίκες έχουν ταλέντο στη μπάλα. Δείτε μερικά από τα καλύτερα γκολ που έχει βάλει το καθόλου… «ασθενές φύλο».

Marta, Βραζιλία-ΗΠΑ (2007)

Η Βραζιλιάνα που έχει αναδειχθεί πολλές φορές παίκτρια της χρονιάς και ο λόγος είναι προφανής βάζει ένα εντυπωσιακό γκολ στον αγώνα Βραζιλία-ΗΠΑ το 2017 στη διοργάνωση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο ίδιος ο Πελέ την έχει χαρακτηρίσει «Πελέ με φούστες». Η Marta θεωρείται μία από τις καλύτερες και ίσως η καλύτερη παίκτρια όλων των εποχών.

Ellen White, Αγγλία-Ιαπωνία (2011)

Μπορεί το 2011 να κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών η Ιαπωνία αλλά πρώτα υπέστη μια ήττα από την Αγγλία με ένα εντυπωσιακό γκολ της Ellen White. Ζηλευτό ακόμη και από άνδρες παίκτες. Ήταν αδιαμφισβήτητα το highlight του αγώνα!

Marie Hammarstrom, Σουηδία-Γαλλία (2011)

Ακόμη ένα εντυπωσιακό γκολ μπήκε σε αυτή τη διοργάνωση, αυτή τη φορά από τη Σουηδέζα Marie Hammarstrom. Αν και φαίνεται να χάνει για λίγο τη μπάλα, καταφέρει τελικά να την διατηρήσει και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με ένα ασύλληπτο σουτ.

Marta, Santos-Juventus (2011)

Ακόμη ένα γκολ της Marta. Τους περνάει όλους, ακόμη και τον τερματοφύλακα και καταλήγει στα δίχτυα βάζοντας ακόμα ένα γκολ για την ομάδα της. Μια ακόμη εντυπωσιακή και από τις καλύτερες εμφανίσεις της Βραζιλιάνας.

Olivia Jimenez, Μεξικό-Ελβετία (2012)

Ξεκινώντας πίσω από τη μέση του γηπέδου η Olivia Jimenez βάζει ένα από τα καλύτερα γκολ της καριέρας της. Με ένα δυνατό σουτ η μπάλα καταλήγει στη δεξιά πάνω γωνία στα δίχτυα. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.

Sophie Schmidt, Καναδάς-Αγγλία (2015)

Κάνοντας ένα αποφασιστικό σουτ από την γραμμή της μεγάλης περιοχής η Sophie Schmidt δίνει ένα γκολ στην ομάδα της και ξεχωρίζει. Η 27χρονη από τον Καναδά είναι μια ακόμη απόδειξη του γυναικείου ταλέντου στο ποδόσφαιρο.