Τους τόνους χαμηλά κράτησε ο Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη 1-0 του ΟΦΗ επί του Λεβαδειακού.

Ο τεχνικός των κρητικών αναφέρθηκε στα επόμενα παιχνίδι που έχει να δώσει ο ΟΦΗ στα πλέι οφ της Football League αλλά και στην πολύ καλή χημεία που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας.

«Δεν χρειάζεται να πανηγυρίζουμε, αλλά ούτε να χοροπηδάμε, γιατί δεν θέλουμε να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Έχουμε ένα ακόμα ημίχρονο και ένα δεύτερο για να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που πρέπει να είναι. Με μία μόνο προπόνηση την Τετάρτη ήρθαμε να παίξουμε ένα ματς που ήταν για μας όλη η σεζόν. Η διάθεση, το πάθος και η πίστη μας βοήθησαν αρκετά να ξεπεράσουμε την κούραση. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για το ματς με τη Δόξα, αφήνουμε τους πανηγυρισμούς και συνεχίζουμε», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των κρητικών και πρόσθεσε:

«Με μία προπόνηση τα συστήματα και η τακτική είναι δευτερεύοντα. Ήμασταν πολύ καλοί, περιμέναμε τον αντίπαλο και ξέραμε που θα χτυπούσαμε. Κερδίσαμε δίκαια… Είναι πολύ σημαντική η λειτουργία στα αποδυτήρια. Υπήρξε παίκτης που δεν είχε παίξει στο πρωτάθλημα και τα έδωσε όλα. Έχουμε εκπληκτική χημεία. Είμαστε ενωμένοι, ζωντανοί και κυνηγάμε το όνειρο. Δεν πρέπει, όμως να πανηγυρίσουμε. Εγώ δεν θα το κάνω αν ανεβούμε στην Α’ Εθνική».