Τυπική διαδικασία είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νέρι Καστίγιο στον Άρη. Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός εξασφάλισε την ελευθέρας του από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και αν δεν επιστρέψει από τις διακοπές του μέχρι αύριο, θα υπογράψει τη Δευτέρα διετές συμβόλαιο έναντι συνολικά 1,1 εκατ. ευρώ.

Αμυντικός και σέντερ φορ η προτεραιότητα

Με την υπογραφή του Καστίγιο, επόμενη μέλημα των ανθρώπων του Άρη είναι να αποκτηθεί ο αντικαταστάτης του Ρονάλντο Γκιάρο στο κέντρο της άμυνας και του Ραούλ Μπομπαντίγια στην επίθεση. Για τη θέση του στόπερ δεν υπάρχει κάποιος γνωστός στόχος, καθώς φαίνεται πως ο Σάκης Τσιώλης εξακολουθεί να ερευνά την αγορά. Αντίθετα, για τη θέση του σέντερ φορ ο στόχος έχει… ονοματεπώνυμο: Λουτσιάνο Φιγκερόα.

Από την Αργεντινή υπάρχουν πληροφορίες πως ο 30χρονος επιθετικός βρίσκεται μία ανάσα από τη μεταγραφή του στον Άρη με διετές συμβόλαιο έναντι 320.000 ευρώ το χρόνο. Το συμβόλαιό του με τη Ροζάριο Σεντράλ δεν θα αποτελέσει εμπόδιο, καθώς η ομάδα της Αργεντινής θέλει να απαλλαγεί από αυτό. «Έχουμε συμβόλαιο μαζί του, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το τηρήσουμε. Έχουμε ενημερώσει τον ποδοσφαιριστή και τον μάνατζέρ του πως το συμβόλαιό του είναι δυσβάσταχτο για μας από τη στιγμή που δεν καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την άνοδο», δήλωσε στο «Goal» ο υπεύθυνος για τα οικονομικά της Ροζάριο Σεντράλ, Μιγκέλ Σαν Μαρτίν, και πρόσθεσε: «Πρέπει να λύσουμε τη συνεργασία μαζί του. Ξέρω ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Άρη και για μας το ενδεχόμενο μεταγραφής του θα ήταν ευνοϊκό σενάριο».

Πηγή: sport-fm.gr