Σε επιβεβαίωση των επαφών του με τον ΠΑΟΚ προέβη ο Μπερτράντ Ρομπέρ. Ο μέσος του Πανθρακικού υποστήριξε ότι έχει πάρει την απόφασή του για το που θα συνεχίσει την καριέρα του, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Εδώ και λίγες μέρες μιλάω με τον ΠΑΟΚ σε καθημερινή βάση. Έχω επίσημη πρόταση στα χέρια μου και αυτό είναι κάτι πολύ τιμητικό για μένα, αφού το να σε θέλει μία τόσο μεγάλη ομάδα δείχνει ότι ανταμείβεται η δουλειά μου. Ακόμα δεν θέλω να πω τίποτα, ξέρω όμως ποιο είναι το καλύτερο για μένα και έχω πάρει την απόφασή μου» δήλωσε στην εφημερίδα “Εξέδρα”, ο Γάλλος χαφ.

Τον Ρομπέρ γνωρίζει και ο Λάζλο Μπόλονι, από τη θητεία του πρώτου στο γαλλικό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτησή του. Όπως όλα δείχνουν, απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 28χρονου μέσου, ο οποίος θα περάσει τις προσεχείς ημέρες από τα γραφεία του ΠΑΟΚ και αφού ολοκληρώσει επιτυχώς τα ιατρικά τεστ του «Δικεφάλου του Βορρά», θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς.

Πηγή: sport-fm.gr