Η Εσκισεχίρσπορ προσπάθησε τον Ιανουάριο να πάρει τον Μπλάνκο αλλά ο παίκτης αρνήθηκε.

Η δεύτερη προσπάθεια που κάνει τώρα, φαίνεται ότι είναι σε καλύτερο δρόμο, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, ο σέντερ φορ της ΑΕΚ έχει υπογράψει ήδη το νέο του συμβόλαιο.

Η ιστοσελίδα «goal.com», η οποία επικαλείται τοπικές πηγές, αναφέρει πως ο πρόεδρος της Εσκισεχίρσπορ ετοιμάζει εκπλήξεις στους φίλους της ομάδας. «Πρώτο δώρο είναι ο Μπλάνκο ο οποίος έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο», γράφει στην διεθνή ιστοσελίδα, χωρίς να έχει περισσότερες πληροφορίες για την χρονική διάρκεια και απολαβές του συμβολαίου.

Όπως φαίνεται, οι Τούρκοι δεν το… βάζουν κάτω. Έχουν βάλει στο… μάτι τον Αργεντινό επιθετικό και θα κάνουν το παν να τον αποκτήσουν. Μπορεί να μην τα κατάφεραν τον Γενάρη, αλλά τώρα θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα. Ο Ίσμαελ Μπλάνκο από την πλευρά του, θέλει ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και μια ομάδα που να συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τη φετινή χρονιά η Εσκεσεχίρσπορ δεν κατάφερε να βγει στην Ευρώπη και αυτός, είναι ανασταλτικός παράγοντας για τον επιθετικό της «Ένωσης». Από την άλλη, για αυτόν ακριβώς το λόγο θέλει να κάνει ηχηρές μεταγραφές η ομάδα της Τουρκίας, αφού με τέτοιου τύπου παίκτες, οι ιθύνοντες της ομάδας θεωρούν πως θα καταφέρουν να βγουν στην Ευρώπη και όχι μόνο.

Πηγή: sport-fm.gr