Στις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στην Premier League απάντησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, δηλώνοντας πως το μέλλον του είναι στο Νησί, αλλά προς το παρόν βρίσκεται στη Ρέαλ Μαδρίτης και θα μείνει εκεί για όσα χρόνια έχει συμφωνήσει.

«Το μέλλον μου είναι στη Ρέαλ Μαδρίτης γιατί έχω ένα συμβόλαιο και η ομάδα φαίνεται ικανοποιημένη από τη δουλειά μου. Σίγουρα θα επιστρέψω στην Αγγλία, αλλά μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχω συμβόλαιο για τρία χρόνια και ελπίζω ότι τα καταφέρνω καλά και αξίζω να συνεχίσω εδώ», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός της «Βασίλισσας», ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο σημερινή αναμέτρηση του Champions League, κόντρα στην Τότεναμ.

«Θαύματα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Για αυτό και έχω πει πως πρέπει να δείξουμε σεβασμό στην Τότεναμ. Θα παίξουμε σοβαρά. Παίκτες σαν το Αλόνσο ξέρουν την κουλτούρα των αγγλικών ομάδων και πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό», συμπλήρωσε ο Μουρίνιο, ο οποίος στον πρώτο αγώνα είδε την ομάδα του να θέτει γερά τις βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά, έχοντας πάρει τη νίκη με 4-0.

Πηγή: sport-fm.gr