Πρόβα βασικού σχήματος έκανε στην σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού ο Έβαλντ Λίνεν. Στο οικογενειακό διπλό φανέρωσε τις προθέσεις του για τον αγώνα της Πέμπτης με την Μπέσα.

Με την ομάδα των… βασικών αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ ο Χοσέ Χολέμπας και όλα δείχνουν πως θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα στον αγώνα με την αλβανική ομάδα. Μάλιστα παρουσίασε θετικά στοιχεία. Έδειξε ένας κοντρολαρισμένος και καλός μπακ, που μπορεί να βοηθήσει άμεσα. Οι υπόλοιποι δέκα ήταν οι: Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Ντιόγο, Ζαϊρί, Μιραλάς, Ρ. Μπράβο, Όσκαρ, Ντουντού, Μαρέσκα και Μοντεστό.

Με τους… αναπληρωματικούς έπαιξαν οι Μεγιέρι, Βασιλόγιαννης, Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, Βαλεριάνος, Κατσικογιάννης, Γ. Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Επστάιν, Νικλητσιώτης, Μήτρογλου. Πριν το διπλό οι παίκτες έκαναν ασκήσεις κατοχής.

Στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης ο Λίνεν παρουσίασε τον Χολέμπας στους παίκτες του Ολυμπιακού, λέγοντας: «Σας παρουσιάζω τον νέο σας συμπαίκτη. Α; τον καλωσορίσουμε όλοι μας. Αύριο θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα είναι μαζί μας».

Πηγή: gazzetta.gr