Ευχαριστημένος που απολαμβάνει τη στήριξη της διοίκησης της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε πως είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, στην επίσημη ιστοσελίδα των «μερένχες». Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε επίσης στην πολύ καλή φόρμα στην οποία βρίσκεται ο Καρίμ Μπενζεμά, αλλά και τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στη Λιόν, στη ρεβάνς του 1-1 της Γαλλίας, για τη φάση των «16» του Champions League.

Αναφερόμενος στην ομιλία του Πέρεθ ανέφερε: «Δεν έχω ακούσει ή διαβάσει ακόμα τίποτα από αυτά που είπε ο πρόεδρος, επειδή όταν έχουμε αγώνα δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο για να μείνω συγκεντρωμένος. Μού είπαν, ωστόσο, ότι ήταν μια σημαντική ομιλία που αναφερόταν στο μέλλον του συλλόγου.

Κάθε μεγάλη ομάδα χρειάζεται έναν μεγάλο προπονητή, αλλά οι προπονητές είναι μεγάλοι μόνο αν έχουν τη στήριξη μιας μεγάλης ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να με στηρίζει ο πρόεδρος. Όπως έλεγα πάντα χρειάζομαι την υποστήριξη και των παικτών μου και της διοίκησης. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο και θα γίνει ακόμα δυνατότερος αν είμαστε όλοι μαζί σαν μια γροθιά».

Ερωτηθείς για τον Καρίμ Μπενζεμά, αποκρίθηκε: «Είναι καλύτερος από ποτέ. Κάνει πράγματα που δεν έχει ξανακάνει στην καριέρα του. Ο Μπενζεμά είναι χαρούμενος και εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από αυτόν. Είναι πολύ καλό να τον έχεις σε τέτοια μας που λείπουν οι πρώτοι σκόρερ σου, όπως ο Ρονάλντο και ο Ιγκουαΐν, επειδή έχει σημειώσει τέσσερα τέρματα στα τελευταία ματς, δίνοντάς μας έξι βαθμούς. Μου αρέσει να έχω “πονοκέφαλο” για το ποιον θα χρησιμοποιήσω».

Για τον αγώνα της Τετάρτης τόνισε: «Η Λιόν είναι πολύ καλή ομάδα, έμπειρη και με παράδοση στο Champions League. Θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση, κόντρα σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο».

Για το που υπερτερεί η ομάδα του πρόσθεσε: «Το σημείο-κλειδί κατά τη γνώμη μου είναι ο δωδέκατος παίκτης. Θα είναι πιο εύκολο έτσι. Αν το “Μπερναμπέου” ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ματς θα κερδίσουμε πολλά από αυτό και θα παρουσιαστούμε δυνατότεροι».

Πηγή: sport-fm.gr