Τις υπηρεσίες του αρχηγού της Στίβεν Τζέραρντ θα στερηθεί η Λίβερπουλ για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ.

Ο 30χρονος μέσος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη βουβωνική χώρα κατόπιν επίσκεψης σε ειδικό και θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα.

Ο Τζέραρντ είχε μείνει εκτός αποστολής για το χθεσινό παιχνίδι με τη Μπράγκα και η συμμετοχή του στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην περιοχή, ενώ είχε απουσιάσει και από τρία άλλα ματς της Λίβερπουλ τον περασμένο μήνα.

Η λύση του χειρουργείου έμοιαζε μονόδρομος προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα και η συγκεκριμένη περίοδος έμοιαζε ιδανική με δεδομένο ότι μέχρι τέλος του μήνα η Λίβερπουλ θα αγωνιστεί σε δυο ματς, τον επαναληπτικό με τη Μπράγκα στις 17 Μαρτίου και κόντρα στη Σάντερλαντ τρεις μέρες αργότερα. Ωστόσο ο Τζέραρντ θα απουσιάσει και από την εθνική ομάδα η οποία θα αντιμετωπίσει την Ουαλία για τα προκριματικά του Euro 2012.

Πηγή: sport-fm.gr