Ο Ερυθρός Αστέρας θα υποδεχθεί την 1η Νοεμβρίου τον Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστική της Euroleague και έχει προκύψει μεγάλο θέμα με τα εισιτήρια αφού ο αγώνας δεν θα γίνει στη Beogradska Arena αλλά στη Hala Pionir, λόγω ενός τουρνουά τένις.

Συγκεκριμένα, στο Βελιγράδι, στη Beogradska Arena, θα διεξαχθεί ένα 250άρι τουρνουά τένις, οπότε ο Ερυθρός Αστέρας, όπως και η Παρτιζάν, θα πρέπει να δώσουν κάποιους αγώνες στη Hala Pionir. Σε ό,τι αφορά, λοιπόν, τους «ερυθρόλευκους» το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο και ειδικά για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει πουλήσει 10.500 εισιτήρια διαρκείας αλλά θα πρέπει τώρα να υποδεχθούν τους «πράσινους» στη Hala Pionir που χωράει 8.000 θεατές. Είναι θέμα επομένως, μεγάλο θέμα, το ποιοι θα είναι οι… 2.500 φίλαθλοι που πλήρωσαν εισιτήριο διαρκείας και δεν θα μπορέσουν να δουν από κοντά τον αγώνα με τον πρωταθλητή Ευρώπης.

«Το τουρνουά τένις προκάλεσε χάος στο καλεντάρι μας! Προσπαθήσαμε να το μετακινήσουμε, σώσαμε κάπως την κατάσταση, αλλά η Παρτιζάν θα πρέπει να δώσει ένα παιχνίδι στην Pionir. Ο αγώνας με τη Μονακό θα διεξαχθεί το βράδυ της 30ής Νοεμβρίου, αλλά τα δύο γήπεδα τένις που έχουν στηθεί στην Beogradska arena θα τοποθετηθούν στις 28/10. Ο Ερυθρός Αστέρας αντιμετωπίζει ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα», είπε για το θέμα ο διευθυντής της Beogradska Arena, Γκόραν Γκρμπόβιτς.