Σε ανακαίνιση του προπονητικού της κέντρου ώστε να είναι υπερσύγχρονο, πλέον, προχώρησε η Νότιγχαμ Φόρεστ, έπειτα από επένδυση εκατομμυρίων από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση.

Η ομάδα επέστρεψε στην Premier League πριν δύο χρόνια με τον Έλληνα εφοπλιστή ως ιδιοκτήτη και από εδώ και πέρα υπάρχει πλάνο για την εξέλιξη της Φόρεστ σε όλα τα επίπεδα.

Η διοίκηση του κλαμπ έχει ανακοινώσει ότι θέλει να ανοικοδομήσει το γήπεδο, το City Ground, ανεβάζοντας τη χωρητικότητα στις 50.000 θέσεις και παράλληλα έγιναν πολύ σημαντικά έργα για τη βελτίωση του προπονητικού κέντρου.

Με επένδυση εκατομμυρίων από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ομάδας του Νότιγχαμ, έγινε αναβάθμιση των γηπέδων που υπάρχουν σε αυτό ενώ παράλληλα κατασκευάστηκε ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο μαζί με αίθουσες φυσικής κατάστασης και αποκατάστασης για τους παίκτες.

Όλοι οι εσωτερικοί χώροι, παράλληλα, ανακαινίστηκαν και ανέβηκαν επίπεδο, με τη Φόρεστ να δημοσιεύει στα social media το σχετικό βίντεο ώστε να δουν όλοι πώς είναι πλέον το προπονητικό κέντρο.