Ο 19χρονος αμυντικός διαψεύδοντας όλα τα ιατρικά προγνωστικά φαίνεται να ξεπερνά σε χρόνο ρεκόρ τη θλάση που τον ταλαιπώρησε, ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος προπόνησης το απόγευμα της Δευτέρας και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι διαθέσιμος στον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ κόντρα στον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Εκτός μάχης είναι σίγουρα οι Τραϊανός Δέλλας και Νίκος Γεωργέας, που συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Νταβίντ Ματέος προπονήθηκε για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα. Ο 23χρονος Ισπανός αμυντικός δεν είναι απίθανο να βρίσκεται στην αποστολή, όπως και ο έτερος νεοαποκτηθείς Ναμπίλ Μπάχα. Οι δύο αυτοί παίκτες, μαζί με τον Μανόλο Χιμένεθ, θα μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου πριν την προπόνηση της Τρίτης (15:00).

Δεύτερο «όχι» από Μπλάνκο
Η Εσκισεχίρσπορ ανέβασε την προσφορά της στον Ίσμαελ Μπλάνκο, ωστόσο ο τελευταίος αρνήθηκε ξανά να μετακομίσει στην Τουρκία. Πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση της ΑΕΚ ήταν έτοιμη να τον παραχωρήσει έναντι 500.000 ευρώ στον τουρκικό σύλλογο, αλλά ο Αργεντινός φορ αρχικά απέρριψε το 1,5 εκατ. ευρώ για δυόμισι χρόνια και είπε «όχι» σε βελτιωμένη πρόταση. Ο «Ζορό» θα περιμένει μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου την ΑΕΚ και αν δεν ικανοποιηθεί από την πρότασή της (είναι 550.000 ευρώ και δύσκολα θα ανέβει πάνω από τις 600.000 ευρώ), θα επιλέξει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του από το καλοκαίρι.

Έκκληση από Αδαμίδη
Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να βρεθεί κοντά στην ομάδα παρά την απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς απηύθυνε ο Σταύρος Αδαμίδης ζητώντας παράλληλα κόσμια συμπεριφορά, προκειμένου να αποφευχθεί τιμωρία της έδρας.

«Φίλοι Ενωσίτες,

Την Τετάρτη η ομάδα μας δίνει έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες της τελευταίας διετίας. Εννέα χρόνια χωρίς τίτλο είναι πάρα πολλά για έναν τεράστιο σύλλογο όπως η ΑΕΚ. Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και παρά τις δυσκολίες μετακίνησης λόγω της απεργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, η παρουσία σας είναι πολύ σημαντική.

Αποφύγαμε την άδικη τιμωρία της ομάδας μας, που θα σας στερούσε το δικαίωμα να βρεθείτε στο γήπεδο. Θα πρέπει να μη δώσουμε στη συνέχεια την παραμικρή αφορμή. Είναι μεγάλη ευκαιρία να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα υποστηρίζοντας με πάθος αλλά με κόσμιο τρόπο τους παίκτες μας, σπρώχνοντας την ομάδα μας στη νίκη.

Η αγάπη σας για την ΑΕΚ δεν αμφισβητείται. Αποδείξτε την για μια ακόμη φορά. Το βράδυ της Τετάρτης ας σταθούμε όλοι δίπλα στην ομάδα».

Πηγή: Sportfm.gr