Η ΑΕΚ ψάχνει εδώ και καιρό για επιθετικό και έχει έρθει σε συμφωνία με τον Κουαντουό Ντουά, έχοντας πλέον ως στόχο να τα βρει και με τη Λουντογκόρετς ώστε να προχωρήσει στην απόκτησή του.

Δημοσιεύματα στη Βουλγαρία θέλουν την Ένωση να τα έχει βρει με τη Λουντογκόρετς και να μιλάει πλέον με τον 27χρονο διεθνή Ελβετό επιθετικό, αλλά η αλήθεια είναι… λίγο διαφορετική: Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη και προσπαθούν να βρουν άκρη και με την ομάδα του.

Ο Ντουά, τον οποίο η Λουντογκόρετς απέκτησε πέρυσι δίνοντας 3,5 εκατ. ευρώ στη Νυρεμβέργη, έπαιξε στο Euro 2024 με την Ελβετία έχοντας ένα γκολ σε 4 συμμετοχές ενώ με την ομάδα της Βουλγαρίας είχε 15 γκολ και 6 ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις, σε 37 συμμετοχές την περσινή σεζόν.

Το ξεκίνημά του και στη φετινή είναι καλό, αφού έχει 4 γκολ σε 6 συμμετοχές ως τώρα, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να τον έχουν ξεχωρίσει και να προχωράνε τις συζητήσεις με στόχο την απόκτησή του.

Στο παρελθόν ο Ντουά αγωνίστηκε και σε Σεντ Γκάλεν, Γιούνγκ Μπόις, Σερβέτ, Ξαμάξ, Βιλ και Βίντερτουρ και μπορεί να παίξει και στα άκρα της επίθεσης αν χρειαστεί.