Ο προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είπε πριν λίγες μέρες ότι θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για τη μεταγραφή του Φώτη Ιωαννίδη και η πορτογαλική A Bola σε νέο ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι οι εκπρόσωποι του διεθνή φορ πιέζουν τον Παναθηναϊκό για μεταγραφή.

Ο Ρούμπεν Αμορίμ ήταν ξεκάθαρος πριν τρεις μέρες λέγοντας πως θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για τον Ιωαννίδη και αν πιστέψουμε το ρεπορτάζ της A Bola τότε την ολοκλήρωση της μεταγραφής την επιθυμεί και η πλευρά του παίκτη.

Όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα σήμερα (25/8), οι εκπρόσωποι του 24χρονου επιθετικού πιέζουν τη διοίκηση των «πράσινων» για να πει το «ναι» και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Σπόρτινγκ, η οποία έχει κάνει τρεις προτάσεις μέχρι στιγμής που έχει εισπράξει ισάριθμες αρνητικές απαντήσεις.

Η ομάδα της Λισαβόνας είχε προσφέρει 18, 20 και στη συνέχεια 20+3 εκατ. ευρώ, ο Παναθηναϊκός όμως έλεγε και συνεχίζει να λέει ότι ο παίκτης δεν πωλείται. Όπως και να έχει, πάντως, με τη μεταγραφική περίοδο να οδεύει στο τέλος της αυτό το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά, είτε έτσι είτε αλλιώς, τα προσεχή 24ωρα.