Σε αλλαγή στη λίστα των παικτών που είχε δηλώσει στην UEFA για τους αγώνες με τη Λανς στα play off του Europa Conference League προχώρησε ο Παναθηναϊκός, με τον Φακούντο Πελίστρι να παίρνει τη θέση του Τόνι Βιλένα.

«Ο Πελίστρι βρίσκεται εδώ και θα δούμε για να το αν θα μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε είτε αύριο είτε στο επόμενο παιχνίδι, Είχα συνομιλία μαζί του. Έκανε φυσική κατάσταση όσο ήταν στην Γιουνάιτεντ, γιατί είχε μεγαλύτερη άδεια λόγω του Copa America. Καταλαβαίνετε πως οι περίοδοι δουλειάς εκεί είναι διαφορετικές σε σχέση με δω. Θα πρέπει να τον προσαρμόσουμε όσο καλύτερα γίνεται. Όπως κάναμε και με τον Τετέ, θα ζητήσω υπομονή για να μπορέσει να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη η προσαρμογή του», είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντιέγκο Αλόνσο, σε ερώτηση για το αν ο νεαποκτηθείς Ουρουγουανός εξτρέμ θα είναι στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ο προπονητής των «πράσινων», με λίγα λόγια, επιβεβαίωσε ότι ο Πελίστρι είχε δηλωθεί και όντως έτσι είναι, με την ΠΑΕ να διευκρινίζει ότι πήρε τη θέση του Βιλένα, ο οποίος, έτσι, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στους Γάλλους.

Ο 22χρονος Ουρουγουανός εξτρέμ έκανε επί γαλλικού εδάφους, σήμερα (21/8), την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και από εκεί και πέρα είναι θέμα Αλόνσο το αν θα χρησιμοποιηθεί ή όχι την Πέμπτη (22/8). Για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, πάντως, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η συμμετοχή του, είτε από την αρχή είτε ως αλλαγή.