Τα ρεπορτάζ του πορτογαλικού Τύπου σύμφωνα με τα οποία η επιστροφή του Κάρλος ΚαρβAλιάλ στη Μπράγκα αλλάζει τα δεδομένα για τον Αντρέ Όρτα, για τον οποίο ενδιαφέρεται πάντα ο Ολυμπιακός, επιβεβαιώθηκαν τελικά από τις δηλώσεις του ίδιου.

Ο Πορτογάλος χαφ αποκτήθηκε ως δανεικός τον περασμένο Ιανουάριο έπειτα από εισήγηση του Καρβαλιάλ, ο οποίος στη συνέχεια απολύθηκε. Στον Πειραιά έμειναν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του Όρτα και ήθελαν να τον κρατήσουν και για τη νέα σεζόν, τα πράγματα όμως έχουν δυσκολέψει τις τελευταίες μέρες.

Η επιστροφή του Καρβαλιάλ στην τεχνική ηγεσία της Μπράγκα, όπως τόνιζαν τα πορτογαλικά ΜΜΕ, άλλαξε τα δεδομένα και αυτό επιβεβαιώθηκε τώρα και από τον ίδιο τον προπονητή, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θέλει τον Όρτα στην ομάδα του.

«Ο Αντρέ είναι ένας παίκτης που εκτιμώ και μου αρέσει πολύ, στη δεύτερή του σεζόν έπαιξε πολύ, είχα την ευκαιρία να τον έχω και στον Ολυμπιακό. Τώρα που επιστρέφω είμαι χαρούμενος που είναι στην ομάδα. Σίγουρα θα συνεχίσουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα έχουμε τεράστια πυκνότητα αγώνων και γι’ αυτό θα τον χρειαστούμε. Η Μπράγκα πρέπει να έχει δύο παίκτες ανά θέση», ήταν τα λόγια του Καρβαλιάλ.