Το όνομα του Χοακίν Κορέα έχει συνδεθεί με την ΑΕΚ τις τελευταίες εβδομάδες και νέο δημοσίευμα στην Ιταλία κάνει λόγο για πίεση από την πλευρά της ελληνικής ομάδας, με τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης όμως να μην ευνοούν όσες ομάδες θέλουν τον επιθετικό της Ίντερ.

Οι Μιλανέζοι έχουν αποφασίσει να πουλήσουν τον 29χρονο Αργεντίνο, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μαρσέιγ. Και ο λόγος που θέλουν να τον πουλήσουν είναι οικονομικός, αφού τη νέα σεζόν θα τους κοστίσει 6,5 εκατ. ευρώ, υπολογίζοντας και την εφορία.

Λεφτά που θεωρούνται πολλά για την Ίντερ από τη στιγμή που ο παίκτης δεν υπολογίζεται, οπότε είναι προς πώληση. Παρ’ όλα αυτά, η στάση των «νερατζούρι» δεν βοηθάει τις ομάδες που θέλουν να αποκτήσουν τον Κορέα και ανάμεσα σε αυτές είναι και η Ένωση, όπως υπενθυμίζει σε νέο δημοσίευμά της η Tuttosport.

Η ιταλική εφημερίδα αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Ρίβερ Πλέιτ αλλά και σε αυτό από Τουρκία και Σαουδική Αραβία, προσθέτοντας: «Οι πρόσφατες φήμες συνέδεσαν τον παίκτη με τις Μόντσα και Μπέτις, αλλά υπάρχει και η ΑΕΚ που πιέζει για την απόκτηση του Κορέα αυτό το καλοκαίρι. Αλλά σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, τα οικονομικά δεδομένα δυσκολεύουν τα πράγματα».