Ο Ματίας Τζακάνι είναι το πρόσωπο της ημέρας στην Ιταλία αφού ήταν αυτός που με πανέμορφο γκολ στο 98ο λεπτό χάρισε την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Κροατία και παράλληλα την πρόκριση στους «16» του Euro 2024, με τον γιο του να κυριαρχεί στα social media.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, η οποία είναι και η κάτοχος του τίτλου, απείχε δευτερόλεπτα από την ήττα κόντρα στους Κροάτες αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα κατάφερε να ισοφαρίσει και να προκριθεί.

Μια ισοπαλία που ήρθε με το υπέροχο πλασέ του Τζακάνι, με τη σύζυγό του, Κιάρα Νιάστι, να ανεβάζει στα social media ένα βίντεο που δείχνει την αντίδραση του δύο ετών γιου τους όταν βλέπει στο κινητό τηλέφωνο το γκολ του μπαμπά του.

Παράλληλα, η σύζυγος του Ιταλού ποδοσφαιριστή έγραψε και το ακόλουθο μήνυμα…

«Σε ευχαριστώ μπαμπά που με έκανες τόσο υπερήφανο για εσένα, πέρασα έναν μήνα κοιτάζοντας τη φανέλα της Ιταλίας, δείχνοντάς την και αναγνωρίζοντάς την ουρλιάζοντας ΜΠΑ ΜΠΑ ΜΠΑ.

Απόψε το βράδυ όταν ξύπνησα η μαμά μού έβαλε να δω το χθεσινό γκολ, είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για σένα και πιστεύω ότι είναι το ίδιο όλοι εδώ στην Ιταλία.

Όλοι θα θέλαμε να είμαστε εκεί για να σε στηρίξουμε αλλά η μαμά έχει πολύ μεγάλη κοιλιά και περιμένουμε τη μικρή μου αδερφή . Μία ημέρα θα μπορέσουμε να τα διηγηθούμε και σε εκείνη. Σε αγαπάμε πάρα πολύ μπαμπά! Πάμε ατζούρι».