Mετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής του Euro 2024, ξεκινάει η δεύτερη των ομίλων, με την οικοδέσποινα Γερμανία να τίθεται αντιμέτωπη με την Ουγγαρία στην «MHP Arena» της Στουτγκάρδης (19:00, ΕΡΤ1).

Τα «πάντσερ» ήταν ένα από τα λίγα φαβορί που εντυπωσίασε στην πρώτη «στροφή», αφού με τη βοήθεια της έδρας συνέτριψαν 5-1 τη Σκωτία και έδειξαν έτοιμα να αφήσουν πίσω τους τις κακές πορείες σε προηγούμενα τουρνουά.

Γερμανία (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ – Κίμιχ, Τα, Ρίντιγκερ, Μίτελσταντ – Κρόος, Άντριχ – Μουσιάλα, Γκιντογκάν, Βιρτς – Χάφερτς.

Ουγγαρία (Μάρκο Ρόσι): Γκουλάτσι, Λανγκ, Ορμπάν, Α. Σάλαι – Φιόλα, Νάγκι, Σέφερ, Κέρκεζ – Ζάλαϊ, Σομποσλάι – Βάργκα.

Για τον 1ο όμιλο διεξάγεται και η αναμέτρηση της Σκωτίας με την Ελβετία, η οποία θα διεξαχθεί στο «RheinEnergieStadion» της Κολωνίας.

Από τη μία η Σκωτία, έρχεται στην αποψινή αναμέτρηση με την ψυχολογία της… πληγωμένη, αφού στο πρώτο της παιχνίδι ηττήθηκε με το βαρύ 5-1 από την οικοδέσποινα Γερμανία, στο Μόναχο.

Από την άλλη, η Ελβετία ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο φετινό Euro, επικρατώντας με 3-1 της Ουγγαρίας στο γήπεδο της αποψινής τους αναμέτρησης.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σκωτία (Κλαρκ, 3-4-2-1): Κλαρκ – Χέντρι, Χάνλεϊ, Τίρνεϊ – Ράλστον, ΜακΓκρέγκορ, Γκίλμορ, Ρόμπερτσον – ΜακΓκιν, ΜακΤόμινεϊ – Σάκλαντ

Ελβετία (Γιακίν, 3-4-3): Ζόμερ – Σάρ, Ακάνζι, Ροντρίγκες – Βίντμερ, Φρόιλερ, Τσάκα, Έμπισχερ – Βάργκας, Εντόι, Ντούα