Στις 14 Ιουνίου, την προσεχή Παρασκευή δηλαδή, το Euro 2024, το οποίο θα διεξαχθεί στη Γερμανία, αρχίζει και η τεχνητή νοημοσύνη έβγαλε το ζευγάρι του τελικού, ο οποίος θα γίνει στις 14 Ιουλίου στο Βερολίνο.

Η καρδιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου χτυπάει στη Γερμανία όπου γίνονται οι τελευταίες ετοιμασίες και όλοι κάνουν τις προβλέψεις τους για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο, ποιοι θα είναι στον τελικό, ποιος παίκτης θα είναι η αποκάλυψη της διοργάνωσης και όλα τα σχετικά.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, είχαμε και την πρόβλεψη της τεχνητής νοημοσύνης, η οποία βλέπει… επανάληψη του τελικού του Μουντιάλ 2006. Η Ιταλία και η Γαλλία ήταν τότε οι ομάδες που είχαν αναμετρηθεί στο Βερολίνο με τη Σκουάντρα Ατζούρα να επικρατεί στη διαδικασία των πέναλτι και η τεχνητή νοημοσύνη βλέπει αυτό το ζευγάρι και στον τελικό του Euro 2024.

Τη Γαλλία, είναι η αλήθεια, είναι πάρα πολλοί αυτοί που τη βλέπουν στον τελικό και τη θεωρούν και πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, η Ιταλία όμως, αν και κάτοχος του τίτλου, θα είναι έκπληξη αν φτάσει ως τον τελικό αφού είναι αποδυναμωμένη.