Από την αρχή της σεζόν η ΑΕΚ έχει αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα τραυματισμών και τώρα προέκυψε ακόμη ένα και μάλιστα σοβαρό αφού ο Ντάμιαν Σιμάνσκι θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες λόγω τραυματισμού στον τένοντα του μηριαίου ψηλά στο αριστερό πόδι.

Όπως ενημέρωσε η Ένωση μετά την ανακοίνωση της 11άδας για το ματς με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ο Πολωνός χαφ τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής (26/1) και τα νέα δεν είναι καλά.

Το διάστημα αποθεραπείας του Σιμάνσκι υπολογίζεται στις 4-6 εβδομάδες και αυτό σημαίνει ότι κινδυνεύει να χάσει το υπόλοιπο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και να επιστρέψει στη δράση όταν θα έχουν αρχίσει τα πλέι οφ. Πρόβλημα, δηλαδή, για τους Κιτρινόμαυρους αφού ο Πολωνός, ο οποίος είναι και εκ των αρχηγών της ομάδας, είναι τρίτος σε χρόνο συμμετοχής φέτος.

Αυτό δείχνει και πόσο σημαντικό τον θεωρεί ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος καλείται για ακόμη μία φορά να βρει τη λύση ώστε να μη φανεί η απουσία του Σιμάνσκι.