Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα ήταν ο πρωταγωνιστής του χιομουριστικού βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα social media και βρέθηκε αντιμέτωπος με το να «δώσει» τους συμπαίκτες του απαντώντας σε ερωτήσεις όποιος ποιος είναι ο πιο γκρινιάρης και ο πιο αστείος.

Σε αυτή την έκδοση του «tell me who» των «πρασίνων» που έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός χαρακτήρισε πιο αστείο συμπαίκτη του τον Κάρλος Ζέκα καθώς και πιο αισιόδοξο, ενώ αποκάλυψε πως ο πιο γκρινιάρης από όλους στα αποδυτήρια του «τριφυλλιού» είναι ο Ιταλός τερματοφύλακας Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο Ζέκα, πάντως, δεν έχει μονάχα θετικά με τον Αϊτόρ να σημειώνει πως ο έμπειρος μέσος του Παναθηναϊκού είναι «ο πιο κολλλημένος» από όλους με το κινητό του.

Στο μεταξύ, ανέφερε πως ο συμπατριώτης του ο Χουάνκαρ δεν σταματάει να μιλάει, ενώ ο Ξενόπουλος ίσα που ακούγεται. Ο πιο καλοντυμένος είναι ο Τόνι Βιλένα, ο πιο δυνατός είναι ο Μπαρτ Σένκενφελντ.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ισοπαλία 1-1 στο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό που ήταν το πρώτο μεταξύ τους για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας τώρα προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» την Κυριακή (14/1) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Παράλληλα, το κλαμπ προσπαθεί να προχωρήσει και στις μεταγραφικές κινήσεις που θέλει ο Φατίχ Τερίμ με την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας να αποτελεί προτεραιότητα. Οι «πράσινοι» βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Σαμέτ Ακαϊντίν από τη Φενέρμπαχτσε με τη μορφή δανεισμού, αλλά έχουν κι άλλους παίκτες στο ραντάρ τους όπως ο Τσαγλάρ Σογιουντζού της Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Βίτορ Ούγκο της βραζιλιάνικης Μπαΐα.